AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 20:03
United spolerer indirekte Arsenal-transfer: Celtic kræver transferrekord for Tierney

Celtic forlanger en skotsk transferrekord for at sælge sin venstreback til The Gunners, skriver The Times.


Celtic er hverken døve eller blinde, så den skotske storklub har selvfølgelig bemærket, hvordan Manchester United er ved at betale i omegnen af £50 millioner for 21-årige Aaron Wan-Bissaka.

Og hvis den relativt uprøvede Crystal Palace-højreback kan sælge for så massivt et beløb, hvorfor skulle Celtic så ikke også kræve et stort beløb for 22-årige Kieran Tierney?

Derfor var The Gunners' åbningsbud på £15 millioner langt fra målet, skriver The Times, der i stedet påstår, at den skotske klub først vil overveje at sælge for et bud på £25 millioner - det dyreste beløb en skotsk fodboldspiller nogensinde er blevet handlet for.

For nok er niveauet i den skotske liga ikke nær Premier League, men Tierney har - modsat Aaron Wan-Bissaka - allerede spillet i Champions League og er fast mand på det skotske landshold.

Desuden skulle Neil Lennon, klubbens træner, samt ledelsen være overbeviste om, at Tierney faktisk er Aaron Wan-Bissaka overlegen, hvilket vel teknisk set også burde få hans værdi til at vokse.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED