Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 20:43
United-spillere med klager: Bannerne ændres på Old Trafford

Ole Gunnar Solskjær har fået klubben til at ændre farverne på diverse bannere på Old Trafford.


Grundet de manglende tilskuere har Premier League-klubberne gjort forskellige ting for at pynte deres stadion. 

Manchester United har bl.a. lavet bannere på tilskuerpladsen, men der er nogle af dem, som ikke har været til deres fordel. 

Til dagens pressemøde blev Ole Gunnar Solskjær spurgt ind til formen på hjemmebanen kontra udebane, og her fortalte nordmanden, at de røde bannere på Old Trafford er blevet skiftet ud, fordi spillerne klagede over, at det kunne være svært at se hinanden pga. de matchende farver mellem deres bannere og trøjer.

- Der kommer til at ske ændringer på Old Trafford. Hvis man ser på bannerne på stadion, så er de ikke længere helt røde, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge GOAL og tilføjer:

- Nogle af spillerne havde nævnt, at det var svært for dem at se hinanden i det første splitsekund pga. den røde baggrund. Det har vi ændret på, og det samme gælder anti-racisme banneret. Det var også vigtigt, at det ikke var rødt, lyder det fra Solskjær.

Manchester United har vundet 8 af deres 15 hjemmebanekampe i Premier League denne sæson, mens de har vundet 10 kampe på udebane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED