AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2020 13:50
United snydt igen: Tyskere er tæt på at snuppe endnu et af klubbens transfermål

Football Insider skriver, at Bayer Leverkusen nærmer sig signingen af Benoit Badiashile.


Først mistede man Erling Håland til Dortmund, der gjorde det til 2-0 over Manchester United, da de tidligere på sommeren offenliggjorde signingen af Jude Bellingham.

Og The Red Devils' onde tyske ånd ser ud til at fortsætte. Denne gang er det nemlig Bayer Leverkusen, som ifølge Football Insider er meget tæt på at snuppe AS Monaco-forsvareren Benoit Badiashile for næsen af The Red Devils.

Den 19-årige franskmand skulle være blandt de venstrebenede midterforsvarere, som Manchester United har udtrykt interesse i at signe denne sommer. Men medmindre man rykker hurtigt, ser Badiashile ud til snart at blive ny Leverkusen-spiller.

En kilde tæt på forhandlingerne fortæller til Football Insider, at Bundesliga-klubben skulle være tæt på at nå til enighed med Monaco om en handel værd £27 millioner.

Manchester United har været i kontakt med Monaco omkring en mulig aftale, men forhandlingerne har aldrig for alvor taget storm.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED