AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 20:23
United restrukturerer igen: Cox og Butt bliver forfremmet

Nicky Butt og Nick Cox er taget et par skridt op i Manchester Uniteds stabs-hierarki.


Manchester United rokerer for tiden godt rundt i de indre rækker.

Efter en periode som Head of Academy er den tidligere midtbanespiller i klubben Nicky Butt nu blevet udnævnt som Head of First Team Development, hvilket er en stilling, hvor Butt skal referere direkte til træner Ole Gunnar Solskjaer.

Nicky Butt er dermed udset til at arbejde tæt sammen med den norske cheftræner og trænerstaben på førsteholdet med det formål at styrke båndet mellem holdets akademi og førsteholdet.

Ambitionen er at forme flere talenter, som det er set med Jesse Lingard, Marcus Rashford og Mason Greenwood.

Nick Cox fylder Nicky Butts sko ud og overtager rollen som Head of Academy.

- Disse ændringer vil styrke det fremragende arbejde og resultater, som vi har været vidne til i klubben over flere årtier i vores akademi-system og tillade os at fortsætte vores stolte traditioner med at producere verdensklasse-spillere til førsteholdet, siger vicedirektør Ed Woodward om de to forfremmelser til Manchester Uniteds hjemmeside.

Nicky Butt er stolt over udnævnelsen.

- Manchester United er i mit DNA og dette er et meget stolt øjeblik for mig i min nye rolle. Jeg er passioneret om at udvikle og træne det talent, som vi åbenlyst har her, og som er klar til at tage springet til førsteholdet.

Nick Cox tilføjer:

- At have tilbragt over 20 år med at bakke op om udviklingen af de unge spillere gør mig bare mere stolt, når jeg så får denne nye rolle. Det er en ære.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED