AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2022 11:24
United-profil: "Jeg bryder mig ikke om Liverpool"

Rivaliseringen mellem Liverpool og Manchester United er meget mere dyb, end den Manchester United har mod Manchester City, fortæller angriberen.


Marcus Rashford har været en del af Manchester United sidens seksårsalderen, hvor han blev indlemmet på klubbens akademi.

Derfor er han vokset op med den store rivalisering til Liverpool, og dem bryder han sig ikke om.

I en snak på UNINTERRUPTED bliver Manchester United-angriberen spurgt, om der er nogle klubber, som han hader. Hertil svarer han følgende:

- Jeg kan ikke lide Liverpool. De har historie, så det er lidt mere bittert, siger Marcus Rashford til UNINTERRUPTED.

Artiklen fortsætter under videoen

- Men med Manchester City er det bare, at man ikke rigtig bryder sig om dem, men man har ikke den store grund til ikke at kunne lide dem. Man vokser bare op, og der er to Manchester-hold. 

- Det ene hold bærer en lyseblå trøje, og den anden en rød trøje. Med Liverpool er det mere dybt, lyder det fra Marcus Rashford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE