Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United overhalet: Real Madrid trækker fra i kampen om stortalent

Af Emil Plovgaard
02.04.2024 Kl. 09:30

18-årige Leny Yoro fik sin debut for Lille i 2021/22-sæsonen, og i denne sæson har han været fast mand på holdkortet.

Men det er efter alt at dømme hans sidste sæson i Lille. Det meldte det franske medie Teléfoot tidligere på sæsonen.

Her lød meldingen, at Liverpool, PSG og Real Madrid var interesseret, og at de havde fulgt den unge franske i længere tid.

Herudover meldte journalisten Andrés Onrubia Ramos tilbage i januar at det er så godt som sikkert, at Leny Yoro forlader Lille til sommer grundet den store interesse.

LÆS OGSÅ:

Blev nomineret til Ballon d’Or: Nu kan United lade flop gå gratis

Manager ved ikke noget: Men INEOS har sin mand

Medie: Manchester United afvist

Nu er der imidlertid nyt om den unge franskmand.

Ifølge den store spanske sportsavis Marca, er Leny Yoro toptransfermål for Real Madrid i det kommende transfervindue til sommer. Klubbens forhandlinger om den unge midtstopper skulle tilmed bevæge sig i en positiv retning.

Den spanske hovedstadsklub har følehornene ude efter en ung midtstopper, da Carlo Ancelottis mandskab råder over hele tre midtstoppere på den forkerte side af 30 år.

Men også hos United er det nemt at tyde, hvorfor lige netop Yoro sættes i forbindelse med klubben. Både hos Raphaël Varane og Harry Maguire er der nemlig uvished om fremtiden.

Yoro er på vippen til det franske A-landshold i øjeblikket, og han kan meget vel være ombord på det franske fly, som senere på året flyver til EM-slutrunden i Tyskland.

Ifølge Telefoot kan han ende med et blive det dyreste salg i Ligue 1 for en forsvarsspiller.

Den nuværende rekord indehaves af Benjamin Mendy, som i 2017 skiftede fra AS Monaco til Manchester City for 430 millioner kroner.

Annonce