AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 19:44
United og Crystal Palace er nået til enighed: Wan-Bissaka bliver verdens dyreste back

Ifølge Daily Record har United accepteret, at den store tegnedreng skal op ad lommen. De Røde Djævle og Crystal Palace skulle langt om længe været nået til enighed om en pris på Wan-Bissaka. Prisen gør ham til den dyreste back nogensinde.


Manchester United har længe flirtet med den 21-årige Aaron Wan-Bissaka. Den flirt ser ud til at udvikle sig til kærlighed, og Crystal Palace har efterhånden også sagt god for det.

Ifølge kilder tæt på forhandlingerne er de to klubber nået til enighed om en pris. Prisen lyder på svimlende 55 millioner pund for den engelske højre back, der i øjeblikket tørner ud for Englands U21-landshold ved EM.

Når diverse bonusser kommer oveni købssummen, så vil transferbeløbet overstige det, som Manchester City gav for Benjamin Mendy, da de for to år siden købte ham i Monaco for 57,5 millioner pund.

Lucas Hernández er blevet købt af Bayern for et større beløb. Den tyske mastodont har hentet forsvarsspileren for hele 80 millioner pund i Altetico Madrid. Hernández er dog i lige så høj grad central forsvarsspiller, som han er back.

Wan Bissaka har spillet en imponerede sæson for Crystal Palace, og den unge back ser nu ud til at blive Ashley Youngs afløser i Machester Uniteds startopstilling. United er i øjeblikket tyndt besat på højreback-positionen, efter Antonio Valancia forlod klubben. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED