AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 12:42
United med nyt bud i priskrig om Maguire

Der er budkrig mellem de to Manchester-klubber i Premier League om Leicesters landsholdsspiller Harry Maguire.


Harry Maguire har hidtil været ét af de varmeste engelske transferemner, og det er ikke uden grund, da de to gigantklubber - Manchester United og City - begge er så interesserede i Leicester-profilen, at de presser hinanden op i pris. 

Den seneste udvikling går på, at Manchester United igen har overbudt Manchester City i bestræbelserne på at sikre sig rettighederne til den 26-årige forsvarsspiller. 

Hidtil har Manchester City - ifølge Evening Standard - ikke villet strække sig helt op til Leicesters krav på mellem 670 og 750 millioner kroner for Maguire og har kun indvilliget at hive omkring en halv milliard ud af transferbudgettet.

Derfor ligner det, at Manchester United har erhvervet sig et lille overtag i handelsstriden - omend der ingen transfer er indgået mellem nogen af de tre parter hidtil.  

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED