AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2022 20:42
United lurede på Barca-spiller inden forlængelse

I stedet endte De Røde Djævle med at hente Lisandro Martinez.


Manchester United lurede på FC Barcelonas Ronald Araujo, inden uruguayaneren skrev under på en kontraktforlængelse i sommer.
 
Det skriver den catalanske sportsavis Sport.
 
23-årige Araujo afslog dermed flere tilnærmelser fra Premier League-klubber, herunder Manchester United.
Araujo tiltrak interesse fra flere engelske klubber, inden han skrev under på en ny, fire-årig aftale med den catalanske storklub. 
 
Den 23-årige forsvarskrumtap skiftede til FC Barcelona i 2018, hvor han indledningsvist tørnede ud på klubbens reservemandskab. Debuten fik han i en 4-0-sejr mod Sevilla.
 
Gradvist er han blevet en bærende del af Barcelona-mandskabet, og i sidste sæson blev han noteret for 42 kampe for Blaugrana. I indeværende sæson er han startet inde i alle kampe under Xavis ledelse.
 
I stedet endte Manchester United med at gå efter Lisandro Martinez, der har skabt tiltrængt ro i det centrale United-forsvar. Siden Raphaël Varane og Martinez startede inde for første gang, har De Røde Djævle ikke tabt en kamp.
 
Makkerparrets solide indsatser betyder, at der ikke er blevet plads til Victor Lindelöf og Harry Maguire, som begge er blevet efterladt på bænken.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE