Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 15:41
United-legende stikker til Tottenham inden brag: Har været blødsødne i 40 år

Der er vigtige point på spil mellem Tottenham og Manchester United søndag, men Roy Keane giver ikke meget for London-klubbens aspirationer om at være en storklub


Manchester United virker relativt sikre på at slutte i Premier Leagues top fire i denne sæson, men det ser anderledes usikkert ud hos dagens rival fra Tottenham, der pt. ligger på syvendepladsen, fem point efter Chelsea på fjerdepladsen. 

Derfor har Spurs i den grad brug for en sejr i dag, men United-legenden Roy Keane tror ikke på, at rivalerne har den nødvendige hårdhed til for alvor at blande sig i toppen. 

- Det er altid godt at føre ligaen i november, et helt afgørende tidspunkt af sæsonen, udtalte ireren sarkastisk på Sky Sports i en debat med Jamie Redknapp om Tottenham.

- Vi ved alle, og vi gentager hele tiden, at der er en blødsødenhed i det her Spurs-hold.

- Spurs før Mourinho (var blødsødne), og når Mouringo er væk, så vil der stadig være et blødt punkt i det her Spurs-hold. Det er spillernes skyld.

- Spurs har været blødsødne i de sidste 40 år, konkluderede Keane.

Tottenham-Manchester United har kickoff i dag kl. 17.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED