AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 21:17
United-legende om Zorc-udtalelse: Han vil bare have lidt flere penge

Paul Scholes mener ikke, at transfersagaen vedrørende Jadon Sancho nødvendigvis er slut.


Jadon Sancho er ifølge Borussia Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, endegyldigt ikke på vej til Manchester United.

Dortmunds interne deadline for et salg af Sancho var nemlig i dag, og da denne nu er overskredet, kan et tale altså ikke komme på tale. Det sagde han tidligere i dag.

Paul Scholes køber dog ikke, at det nu er umuligt at købe Sancho. Han mener, at det er et bevidst, taktisk valg af Zorc, som bare vil have flere penge ud af The Red Devils.

- De er ude efter lidt flere penge. Han er en fantastisk spiller, og han ligner en god spiller, der ville forbedre alle hold med sine assists og mål. 

- Det eneste jeg kan sige om United, er, at de var desperate efter Haaland (Erling, red.), og der gik de ikke den ekstra mil. Kommer de til at gøre det med Sancho? Det tror jeg. Hvis Ole (Gunnar Solskjær, red.) vil have ham, så tror jeg, at de vil gøre det, lyder det fra Scholes ifølge Daily Star.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED