Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-legende: Nu skal disse to spillere steppe op

Af Emil Plovgaard
07.02.2023 Kl. 16:51
To spillere er nødt til at steppe op hos Manchester United.

Den tidligere Manchester United-angriber Dwight Yorke mener, at de to midtbanespillere Scott McTominay og Fred skal steppe op i klubbens kommende kampe.

Duoen er røget om bag i køen efter en sommer, hvor De Røde Djævle hentede både Christian Eriksen og Casemiro til den centrale midtbane.

De kan dog ikke være med i de kommende kampe, idet Christian Eriksen er ude med en skade indtil slutningen af april, mens Casemiro skal afsone en tre dage lang karantæne.

LÆS OGSÅ: Her er den ideelle afløser for Jürgen Klopp

McTominay har pådraget sig en mindre skade, og er derfor ikke med i onsdagens kamp mod Leeds, mens det ventes, at Fred starter inde med den nye signing Marcel Sabitzer.

Selvom skotten for tiden er skadet, så er tiden inde til, at både han og Fred stepper op, lyder det fra Yorke.

– Det er hårdt for Casemiros holdkammerater, for vi ved alle, hvad han bringer til bordet. Det vil blive et massivt tab for dem, men det er her, at topholdene bliver testet; man er nødt til at have spillere til rådighed, som kan komme ind og gøre jobbet, når det er.

– Hvad angår Scott McTominay og Fred, så er deres opgave rimelig simple lige nu. De er nødt til at steppe og tjene deres løn hjem. Du er nødt til at komme ind, når holdet har brug for dig. Erik ten Hag er nødt til at trække disse spillere til side og understrege over for dem, hvor vigtige de er i Casemiros fravær, siger Yorke til Ladbrokes: Fanzone.

United skal spille fire kampe på 12 dage. Der venter to gange Leeds inden Leicester i Premier League, mens man støder sammen med FC Barcelona i Europa League.

LÆS OGSÅ: Ny udvikling ødelægger Bellingham-transfer

LÆS OGSÅ: Manchester United vil bruge 900 millioner

Annonce