Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-legende med hård dom over Højlund

Af Jeppe Augustsen
25.05.2024 Kl. 11:12

Der blev skrevet dansk historie, da Rasmus Højlund skiftede til Manchester United sidste sommer.

Med en pris på over 500 millioner kroner kom der et stort pres på den danske angriber.

Der skulle gå 15 kampe i Premier League, før han kom på måltavlen, men overordnet set har mange Manchester United-fans været tilfredse med Rasmus Højlunds præstationer.

Det gælder dog ikke Manchester United-legenden Dwight Yorke.

– Frygten for at spille mod Rooney, van Nistelrooy, Cole og Hughes er væk. Nu har vi Højlund. Det er slet ikke samme niveau, siger Dwight Yorke til Daily Mail.

– Som forsvarsspiller tænker man: “Det bliver let som en leg at komme til Old Trafford”. Sådan har det aldrig været. Vi plejede at være et mareridt, hvor man skulle forsvare sig mod Rooney og Ronaldo, og de angribere vi havde.

– Han (Højlund, red.) er ret ukendt. Han kommer til Premier League, og jeg havde aldrig hørt om ham.

Dwight Yorke er dog også ude at forsvare Rasmus Højlund.

– Han er 21 år og kommer ind på et hold, som virkelig har det svært og ikke spiller god fodbold, så på den måde føler jeg for ham.

– Omkring hans spil overordnet set, hans indflydelse på kampen og være forsvarsspillernes mareridt, så er det svært som en ung knægt.

– Jeg vil give ham et 5-tal ud af 10, og så er jeg generøs. Han her været lidt heldig med at score de mål, han har scoret, og det er fantastisk. Jeg er glad på hans vegne.

En ny sæson venter Rasmus Højlund og Manchester United, og her skal danskeren vise, hvad han er lavet af, mener Dwight Yorke.

– Jeg er splittet. Jeg vil gerne komme tvivlen ham til gode. Jeg vil se, om der er fremskridt i næste sæson.

– Det her er en topklub. Det er ikke nogen Mickey Mouse klub. Det er en ordentlig klub. Af hvad jeg har set indtil videre, er han ikke, hvad en 9’er i Manchester United skal være, slutter Yorke.

Rasmus Højlund sluttede sæsonen af med to mål i de to sidste kampe og endte på 10 ligamål i sin debutsæson, mens det blev til fem mål i Champions League og et mål i FA Cuppen.

Danskeren forventes at starte inde, når Manchester United i dag møder Manchester City i FA Cup-finalen.

Læs også: Pep Guardiola roser Rasmus Højlund

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce