Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 09:19
United-legende konstaterer: Stjerner vil hellere til City end United i dag

Andy Cole mener ikke længere, at Manchester United kan tiltrække store spillere alene på navnet længere.


Gennem tiden er Manchester United den største klub i Manchester og måske i engelsk fodbold, men lige nu er der ingen tvivl om, at det er de blå bysbørn fra Manchester City, der er på toppen. Både i tabellen, men også på transfermarkedet, vurderer Andy Cole.

Den tidligere Manchester United-angriber mener ikke længere, at De Røde Djævle har samme evne til at tiltrække verdens største spillere, for den slags kræver trofæer og titler, og dem vinder City flere af i øjeblikket.

- Hvis man vil have de store spillere som Håland, må man kunne lokke dem med noget, og det, man skal lokke dem med, er chancen for at vinde sølvtøj. For store spillere som ham får masser tilbud fra andre klubber som Chelsea, City,  Liverpool, Real Madrid og måske Barcelona, siger Cole ifølge Daily Mirror.

- Hvordan står United lige nu i forhold til de klubber? Jeg elsker klubben, men jeg tror ikke, den kan leve på sit navn alene mere. Det er ikke som dengang, hvor jeg signede for klubben, for er vi nådesløst ærlige, ønskede alle at spille for os dengang. Jeg er ikke så sikker på, at alle ønsker det i dag.

Begge Manchester-klubber drømmer angiveligt om at signe Erling Håland til sommer eller i 2022, og medmindre Manchester United sætter sin bedste sælger til at sælge projektet til den norske angriber, ved Cole godt, hvilken klub han ville sætte sine penge på.

- Man bliver nødt til at være en god salgsmand, når man skal sælge sin klub til de største spillere, særligt når man ikke kan garantere dem, at man vinder ligaen i næste sæson. Og det er endnu sværere, hvis City vinder titlen med 20 points, siger Cole.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED