AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2020 21:06
United-legende forstår Liverpool-nedgang: Jeg stank af alkohol i kampene

Rio Ferdinand finder det naturligt, at Liverpool er faldet i niveau efter at have vundet mesterskabet.


Liverpool kunne fejre mesterskabet, da Chelsea besejrede Manchester City i sidste måned. 

Efterfølgende har Jürgen Klopps tropper tabt til Manchester City og vundet over Aston Villa og Brighton, men i dag tabte de igen point mod Brighton efter at have spillet 1-1 på Anfield.

Rio Ferdinand har selv vundet mesterskabet med nogle runder igen, og han finder det naturligt, at Liverpool ikke er i deres højeste gear.

- Der er ingen tvivl om, at man falder et par procenter, når man vinder ligaen. Medmindre man har Champions League efterfølgende, hvilket de ikke har. Så slapper man mere af, siger Ferdinand til BT Sport.

- Jeg kan huske, at jeg løb forbi Rooney i en kamp, og så sagde han: "Wow, du stinker af alkohol". Så svarede jeg: "Ja, jeg har også været ude hele ugen".

- Ja, de kæmper for nogle rekorder, men det er ikke det samme som at kæmpe for mesterskabet eller en anden turnering, lydet der fra Ferdinand.

Liverpool kan fortsat slå rekorden for flest point, hvis de vinder de sidste tre kampe mod Arsenal, Chelsea og Newcastle.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED