AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 21:46
United-legende afslører: Der var tilbud fra Liverpool

Franskmanden fortæller om interessen i 2006.


Den tidligere Manchester United-back Patrice Evra, fortæller, at Liverpool viste interesse inden hans skifte til Old Trafford.

Den tidligere franske landsholdsspiller skrev under med De Røde Djævle i 2006, og det blev siden til mere end 270 kampe i United-trøjen, før han i 2014 forlod klubben.

Inden sit skifte til Premier League, var han en vigtig søjle på dét Monaco-mandskab, der vandt Coupe de la Ligue og nåede hele vejen frem til Champions League-finalen i 2004.

LÆS OGSÅ: Manchester United går all-in på kæmpetransfer

Den nu 41-årige franskmand fortæller, at han afslog muligheden for et skifte til Liverpool til fordel for et til Manchester United, da agenten fortalte om hans muligheder.

- Før skiftet til Manchester United, fortalte min agent mig, at der var tilbud fra Liverpool, Inter og United. 

- Jeg kan huske, at min agent var så spændt: 'Patrice, det er Manchester United'.

- Jeg så kun United på grund af Eric Cantona, så det havde en stor indflydelse. Da jeg mødtes med Ferguson, kunne jeg fornemme noget særligt. Det var hans aura. Hvis man gør det godt under denne mand, så kommer man til at vinde og bedrive store ting i livet, og det var min fornemmelse, siger Evra i Vibe with Five-podcasten.

LÆS OGSÅ: Conte-fyring på vej? Tottenham tager kontakt til Bundesliga-træner

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE