AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 21:44
United klar til at kapre Betis-profil fra konkurrent

Flere rygter har tidligere sendt Real Betis' Giovani Lo Celso til London og Tottenham i det kommende transfervindue, men nu ligner det imidlertid, at Manchester United har overhalet deres konkurrenter i jagten på argentineren.


Giovani Lo Celso er en ombejlet herre hos nogle af Premier League-topklubberne, og altimens Real Betis-spilleren lignede en afløser for Christian Eriksen hos Champions League-finalisterne fra Tottenham.

Nu har Manchester United i stedet meldt sig på banen som en seriøs kandidat til den 23-årige midtbanespillers underskrift. Således rapporterer det spanske medie El Desmarque, at Manchester United opererer med to muligheder i forhold til en transfer med Giovani Lo Celso.

Enten vil englænderne tilbyde en transfersum på omtrent 670 millioner kroner, eller også vil handlen involvere en spiller i en byttehandel sammen med cirka 500 millioner kroner. 

Alt i alt i den netop overståede sæson spillede Giovani Lo Celso 46 kampe for Real Betis og kvitterede for dette med at være involveret i 22 scoringer - enten med sidste eller næstsidste berøring på bolden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED