Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:07:2021 11:41
United-håb får sin vilje: Skal udlejes denne sommer

Manchester United-forsvareren Axel Tuanzebe bliver udlejet i den kommende sæson.


Axel Tuanzebes navn har spøget omkring United i årevis. 'Det store håb', 'det næste nye store' og lignende har lydt fra stort set alle, der har arbejdet med ham, men det er ligesom blevet ved det.

Han har simpelthen været så meget skadet, at man nærmest ikke tror det. Det har blandt andet forårsaget, at engelsk-congoleseren i en alder af 23 år står uden en central rolle for United.

De Røde Djævle vil dog gerne beholde ham, da man er glade for at have en dygtig Manchester-født spiller i truppen, der kan agere back up uden, at man behøver anskaffe en ny. Det erfarer The Athletics.

I stedet er det Tuanzebe selv, der kræver at blive udlejet, da han nu for alvor tørster efter fast spilletid. Sådan lyder det fra Manchester Evening News' chefredaktør Samuel Luckhurst.

Den engelske journalist tilføjer, at Tuanzebe tilmed har fået grønt lys til at tage afsted, hvilket nu efterlader United i et nyt dilemma.

Det drejer sig om Phil Jones, der stadig har et år tilbage af sin kæmpe kontrakt med United, hvilket gør det usandsynligt at se ham indgå i en transfer.

Kan man få dækket noget af lønnen, vil De Røde Djævle også foretrække at udleje stopperen, mens man i sidste ende ser ham som en mulighed som femtevalg i bagkæden. Et dyrt femtevalglg rent driftmæssigt, men det er efterhånden en gammel fejl.

Axel Tuanzebe har i alt spillet 19 Premier League-kampe for Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE