AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 16:12
United forbereder tredje bud på Wan-Bissaka: Kan få £10 millioner tilbage

Et nyt bud på Aaron Wan-Bissaka nærmer sig, men Manchester United lader sig trøste af, at der nok kommer penge ind fra salget af Matteo Darmian.


Manchester United har angiveligt allerede fået to bud på Aaron Wan-Bissaka afvist af Crystal Palace, men den engelske storklub har ikke helt opgivet jagten på den talentfulde højre back endnu, selvom rygterne går på, at De Røde Djævle også kigger på andre spillere til positionen.

Ifølge London Evening Standard er Manchester United i øjeblikket ved at gøre et tredje bud klar på den 21-årige forsvarsspiller, og denne gang vil buddet lyde på mellem £40-45 millioner plus omtrent £5 millioner o bonusser.

Manchester United har dog et tænkeligt salg af Matteo Darmian in mente, og ved at sælge italieneren kan den engelske klub komme til at få i omegnen af £10 millioner i banken.

Det vil gøre det anelse mere overskueligt at skulle bruge mange millioner på Aaron Wan-Bissaka, og samtidig har Manchester United også sagt farvel til Antonio Valencia, hvilket også har frigjort nogle lønkroner, der kan komme den unge englænder til gode.

Crystal Palace er angiveligt frustreret over Manchester Uniteds bud hidtil, idet the Eagles ikke ønsker at være afhængig af diverse bonusser i en handel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED