Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 13:10
United-fans revser nyt opslag: Det mest skamløse nogensinde

Manchester United-fansene udtrykker på ny vrede over et opslag, klubben har lagt op.


Donny van de Beek spillede i går sin kamp nr. 50 for Manchester United, men det er som bekendt langt fra blevet til den spilletid, hollænderen kunne ønske sig. 
 
Alligevel slog Manchester United en "hyldest" op på klubbens Twitter-profil natten til søndag.

Det har nu fået mange rasende United-fans til tasterne, hvor en generel opfattelse er, at klubben har skudt fuldstændig ved siden af alle former for respekt og god skik.

@Faith_Musetha: - Det mest skamfulde jeg nogensinde har set.

@FplRossoneri: - Mest værdiløse tweet jeg har set i et stykke tid. Det er nærmest at mobbe VDB! 
 
@UtdAlii: - I betragtning af omstændighederne og følsomheden af ​​VDB's tid i United, er jeg chokeret over, at de fandt skammen til at poste dette. Dette er pinligt og respektløst.
 
@_SamDews: - Det er bare at blive pisset på. 50 optrædener og formentlig kun spillet 50 minutter. Lad den stakkels fyr smutte. 
 
Donny van de Beek kom til United i september 2020, og selvom det ikke har været en succes for den unge hollænder, så vil Rangnick fortsat beholde midtbanespilleren.
 
Opslaget kom i kølvandet på et tidligere omdiskuteret Ronaldo-opslag, hvor flere United-fans også udtrykte deres raseri. Læs mere her.
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE