AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 18:51
United er overbeviste: Maguire er vores

Daily Mail skriver, at Manchester United føler sig sikre på, at Harry Maguire ender på Old Trafford frem for på The Etihad.


Manchester United kan rent spillemæssigt ikke følge med lokalrivalerne fra Manchester City, men på den økonomiske front er De Røde Djævle stadig en mastodont, som få andre klubber i verden kan bide skeer med.

Og netop fordi pengene sidder løst i lommen for Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward denne sommer, skulle man internt i Manchester United være overbeviste om, at Harry Maguire ender på Old Trafford frem for på The Etihad.

Det skriver Daily Mail fredag. Manchester City har ifølge flere kilder også interesse i at hente Leicester-spilleren, men Pep Guardiola og de engelske mestre vil nødigt betale mere end £50 millioner for englænderen.

Det er langt fra Leicesters egen valuering af Maguire, som vurderes til at være sat til massive £90 millioner. Helt så mange penge skulle Manchester United dog heller ikke være klar til at hoste op med, men det er markant tættere på end lokalrivalerne.

Har Daily Mail ret, så regner Manchester United med, at man kan presse prisen ned til mellem £75-80 millioner, hvilket potentielt også vil gøre Maguire til verdens dyreste midterforsvarer til dato.

De Røde Djævle har altså en fordel i forhold til lokalrivalerne, men er det nok? -  Leicester er ikke tvunget til at sælge og anser Maguire som en nøglespiller, så det måske for tidligt med for meget optimisme i Manchester United-lejren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED