Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:07:2021 21:29
United-chok: Klubben afslører corona udbrud to uger før sæsonstart

Manchester United har netop meldt afbud til en træningskamp grundet corona udbrud i truppen.


Manchester United skulle rigtigt have spillet imod Championship-klubben Preston North End på lørdag, men kampen er nu blevet aflyst.

Det bekræfter Manchester United på deres offcielle hjemmeside, hvor det afsløres, at man selv har været nødsaget til at melde afbud grundet et corona udbrud i truppen.

Klubben meddeler følgende: 

- Det er en høj prioritet at vedligeholde corona sikkerhed. Som følge af rutine-tests af førsteholdsspillere og staben, har vi identificeet et lille antal positive tests. Dette har ledt til at vedkommende er gået i isolation, mens resten af truppen afventer yderligere prøver.

- Grundet vores sikkerheds protokoller, hvad angår coronasmitte, har vi valgt at aflyse lørdagens kamp imod Preston.

M.E.N's chefredaktør Samuel Luckhurst erfarer tillige, at der blot er tale om et lavt antal positive tests. Indtil videre.

Årsagen til opmærksomheden omkring coronasmitte i en stor klub som United handler naturligvis ikke om den lave risiko for alvorlige symptomer, men i stedet om sæsonstarten, der i Premier League fløjtes i gang om lidt over to uger. Dermed er det næppe nogen fordel at mangle en lang række profiler.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE