AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:04:2023 13:59
United blokerede skifte: "Jeg havde sagt farvel"

Et skifte var tæt på, men ejerne valgte at blokere skiftet.


Marcos Rojo er særdeles aktiv i medierne i disse dage, hvor han blandt andet har fortalt, hvordan han udtrykte sine frustrationer over for Ole Gunnar Solskjær.

Nu kan argentineren så fortælle, at han i 2019 var tæt på at skifte til Everton.

Skiftet var tilsyneladende så tæt på, at Rojo havde vinket farvel til sine holdkammrater, ligesom han også havde taget sine fodboldstøvler fra omklædningsrummet.

LÆS OGSÅ: Her er Erik ten Hags tre transferkrav

Men ejerne i Manchester United og Everton var raget uklar med hinanden, og så blev skiftet ikke en realitet alligevel, fortæller argentineren.

- Jeg var tæt på at forlade klubben til fordel for Everton. Jeg havde sagt farvel til mine holdkammerater, taget mine støvler og det hele.

- Jeg vinkede farvel til alle, fordi jeg forlod klubben, men der var et skænderi mellem ejerne af Everton og Manchester United.

- De var raget uklar og ville ikke lade mig gå. Den næste dag skulle jeg tilbage til træning, fortæller Rojo i et interview med Libero.

I alt blev det til 122 kampe for Rojo i United-trøjen efter skiftet fra Sporting i 2014. Han blev imidlertid solgt til Boca Juniors i 2021.

LÆS OGSÅ: Manchester United forbereder bud på brasilianer

LÆS OGSÅ: Brighton lander ny signing for 250 mio. kr.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE