AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 20:22
Ung Manchester City-back tæt på skifte

Manchester Citys 21-årige venstreback Angelino skulle være tæt på et skifte til PSV Eindhoven, skriver Manchester Evening News.


Det er ikke meget, Manchester City-fansene har set til den unge spanske venstreback Angelino, der kom til klubben som 16-årig i 2013. Blot tre optrædender er det blevet til for Angelino, der også har været på adskillige lejeophold i andre klubber.

I den netop overståede sæson har Angelino således været at finde i den hollandske Æresdivision, hvor han har tørnet ud for NAC Breda. Her har backen spillet så god en sæson, at den hollandske mesterklub PSV Eindhoven nu skulle være klar til at købe ham.

Ifølge Manchester Evening News er Angelino nu meget tæt på at sætte sin underskrift på en aftale med PSV, der skulle sende £5 millioner til Manchester.

Udover sin sæson i NAC Breda har Angelino også tidligere været på leje i Manchester Citys samarbejdsklubber Girona og New York City, ligesom han også har tilbragt en halvsæson hos Mallorca.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED