AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2018 21:54
Ung De Bruyne: Min favoritklub er Liverpool og min yndlingsspiller er Owen

Kevin De Bruyne drømte om Liverpool FC, da han var dreng - i weekenden skal han så møde The Reds på Anfield.


Præstationerne fra Manchester City-stjernen Kevin De Bruyne hidtil i denne sæson, har fået mange til at kalde belgieren for sæsonens bedste indtil nu. City-profilen har været fantastiske kørende og er hjernen på banen hos Pep Guardiolas ubesejrede mandskab.

26-årige De Bruyne kunne dog være endt et helt andet sted, hvis han som dreng kunne have bestemt. Dengang var han nemlig Liverpool-fan. Det fortæller han i et interview med belgisk TV fra starten af 00'erne, da han var ungdomsspiller i Gent.

- Min favoritklub er Liverpool og min yndlingsspiller er Michael Owen. Det er der, jeg drømmer om at spille en dag, sagde en ung De Bruyne. 

I weekenden står De Bruyne så overfor netop Liverpool på Anfield. Her skal han forsøge at nedlægge sin gamle hjerteklub, når City søndag klokken 17:00 spiller på Merseyside.

I stedet for Liverpool endte De Bruyne i Genk, hvor han blev professionel fodboldspiller i 2008. I 2012 kom han så til Chelsea FC. Her var han lejet ud til Genk og Werder Bremen, inden Wolfsburg købte ham i 2014. Fra de grønne blev han så solgt videre til Manchester City i 2015 og på Etihad Stadium har han været en enorm succes.

De Bruyne er i denne sæson noteret for seks mål og ni assists for Manchester City.

Se hele det belgiske indslag med en ung De Bruyne her: 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED