Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:07:2021 18:51
Undersøgelse i gang: Manchester United undersøges for skatteovertrædelser

Manchester United og andre klubber bliver i øjeblikket undersøgt for skatteovertrædelser, skriver Daily Mirror.


HMRC, som er Storbritanniens skattesystem, har gennem de seneste år indsamlet flere milliarder af kroner efter mange klubber, spillere og agenter har overtrådt skattereglerne.

Det skriver den engelske avis, Daily Mirror.

Gennem de seneste seks år har de haft sager, som i alt har resulteret i £464 millioner til skat, og inden for det seneste år har man haft undersøgelser af 93 professionelle fodboldspillere omkring skatteovertrædelse.

Avisen kan også afsløre, at 23 fodboldagenter og 9 klubber nu undersøges for skatteovertrædelse, og det gælder bl.a. Manchester United. 

I undersøgelserne har man stor fokus på spillernes såkaldte 'image rights', som udgør en stor del af spillernes kontrakter, men som man angiveligt beskattes mindre af. 

De store stjernespiller bruger virksomheder til at håndtere deres 'image rights', hvor skatten lyder på 19 procent, mens man normalt skal beskattes 45 procent af sin løn, hvis man tjener rigtig mange penge, som fodboldspillere gør. 

- Vi er i øjeblikket i aktiv dialog med det britiske skattesystem omkring noget skat i forbindelse med nogle aftaler med spillere og deres rådgivere, melder Manchester United i deres regnskab.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE