Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2022 10:28
Undercover: VM-hoteller afviser homoseksuelle par

Flere VM-hoteller nægter at booke værelser til homoseksuelle, viser en undersøgelse af DR.


I 2010 blev det besluttet, at Qatar skal være værtsnation for dette års VM-slutrunde, og det har ikke været uden kritik.

Der er flere ting, der bliver kritiseret ved den FIFA-beslutning, og én af grundene er nationens syn på homoseksuelle. 

FIFA-præsident, Gianni Infantino, har flere gange slået fast, at homoseksuelle ikke skal frygte noget ved at tage til Qatar, så længe de overholder reglerne som alle andre. Det inkluderer bl.a. at par ikke må kysse i offentligheden. 

En undersøgelse af DR og andre nordiske medier kan nu afsløre, at flere af de hoteller, som FIFA vil anvende under slutrunden. 

I undercover har et mandligt ægtepar fra Sverige forsøgt at bestille et værelse til en bryllupsrejse, men uden held. Tre VM-hoteller afviste forespørgslen prompte. Ét af dem var The Torch Doha, der begrundede deres beslutningen med, at det var mod hotellets politik.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE