AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2023 14:12
Under tidspres: Barcelona VIL sælge disse tre spillere hurtigst muligt

Barcelona har udvalgt tre spillere, som man vil forsøge at sælge inden måneden er omme.


Xavi har haft et møde med Barcelona-ledelsen, hvor prioriteterne for sommerens transfervindue er blevet vendt.

Det skriver den spanske avis, Sport.

Her er der nogle positioner, som Xavi gerne vil have forstærket, men for at kunne hente nye spillere skal der også sælges ud - og der skal sælges spillere, som kan være med til at finansiere nye signings.

 

Her har Barcelona-ledelsen udpeget tre spillere, der skal sælges, hvor to af dem meget gerne skal skippes afsted inden måneden er om. 

De tre spillere er Ansu Fati, Ferrán Torres og Franck Kessié, og det er klubbens sportsdirektør, Mateu Alemany, der skal få det til at ske. 

Inden for den kommende tid vil de tre spillere bliver informeret af Xavi, at de ikke indgår i hans planer, og man håber, at det vil gøre det nemmere for dem at finde en ny klub, selvom de gerne vil blive i Barcelona.

Alle tre spillere er i flere omgange blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League, og den engelske liga er muligvis også den liga, som Barcelona helst sælger til, da Premier League-klubberne har store midler på transfermarkedet.

Er du Champions League-ekspert? Tag quizzen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. 1,4 milliarder kroner: Nu byder Arsenal stort

2. Kontrakten er på plads: Liverpool er enig med franskmand

3. Højlund vil til denne Premier League-klub

4. Manchester United har truffet Greenwood-beslutning

5. Ingen Kane? Real Madrid har Plan B klar


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE