AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 12:42
"Umuligt" - De Gea opsummerer Uniteds titelchancer med ét ord

Efter blot 15 kampe befinder Manchester United sig nu 18 point efter førerholdet Manchester City. David de Gea har opgivet Premier League-titlen.


David de Gea kaster håndklædet i ringen og indrømmer, at det er "umuligt" for Manchester United at vinde mesterskabet i år.

Efter onsdagens uafgjorte resultat mod Arsenal er The Red Devils nu 18 point efter bysbørnene fra Manchester City, hvis eneste udfordrer til titlen efterhånden ligner Liverpool.

-  Hvis vi skal være ærlige, har det været en dårlig sæson for os. Vi ligger dårlligt i tabellen, når vi er Manchester United og burde blande os i kampen om titlen, siger den spanske målmand ifølge Daily Mirror.

- Vi er så langt bagud allerede, at det er umuligt for os at vinde mesterskabet, så vores mål er at kvalificere sig til Champions League.

Det virker heller ikke som nogen særligt overkommelig opgave, eftersom The Red Devils i øjeblikket har otte point op til Chelsea på fjerdepladsen.  José Mourinho har måttet tage størstedelen af kritikken for Uniteds sørgelige resultater denne sæson, men David de Gea insisterer på, at spillerne også er ansvarlige.

- Der er meget kritik af træneren, men det er os, spillerne, der går ud på banen, og det er os, der skal score målene, så vi må alle forsøge at forbedre os, fortæller de Gea. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED