AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 19:11
Uli Hoeness bekræfter: Vi vil have Leroy Sané

Der har gået rygter om, at Bayern München er på jagt efter Manchester City-spilleren Leroy Sané – rygterne bliver nu bekræfter af Bayern Münchens præsident Uli Hoeness.


Den 23-årige tyske Manchester City-spiller har haft en sæson på det jævne. I midten af sæsonen spillede kantspilleren godt, men i starten og i slutningen af sæsonen var Leroy Sané ofte henvist til bænken.

Det er derfor ikke usandsynligt, at Sané er utilfreds i Manchester City, og rygterne om et skifte har derfor svirret i medierne.

Tyske Bayern München har været det hold, Leroy Sané har været rygtet mest til, og det er tilsyneladende ikke umuligt, at den tidligere Schalke-spiller ender i hjemlandet igen.

- Vi beskæftiger os med spillerne, siger Uli Hoeness om Leroy Sané til Süddeutsche Zeitung ifølge bold.dk.

Pep Guardiola ønsker umiddelbart ikke at skille sig af med Sané, så det bliver ikke nemt for den Bayern München at købe tyskeren fri af kontrakten med Manchester City.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED