Ugens danskertjek: Kom ind fra bænken og blev matchvinder

Af Morten Bruun Jørgensen
17.12.2018 Kl. 13:29
Her på PLBOLD er vi glade for, at der er så mange danskere i Premier League, og dem følger vi ekstra tæt. Her er denne uges danskertjek.

Pierre-Emile Højbjerg (Southampton)

Endnu engang var han udnævnt som anfører, og han spillede hele kampen på den centrale midtbane mod Arsenal, hvor det lykkedes for Southampton at tage en overraskende sejr mod Arsenal.

Andreas Christensen (Chelsea)

Han så hele kampen mod Brighton fra bænken.

Kasper Schmeichel (Leicester)

Meget skuffende tabte Leicester 1-0 mod Crystal Palace, og her scorede London-klubben med den eneste afslutning, der var inden for rammen, og den var landsholdsmålmanden ikke tæt på at snuppe.

Christian Eriksen (Tottenham)

Tottenham var i stor fare for at smide point mod Burnley, men Christian Eriksen blev matchvinder et minut inde i overtiden. Han startede på bænken, men blev skiftet ind efter 65 minutter.

Anders Lindegaard (Burnley)

Var ikke i truppen mod Tottenham.

Jannik Vestergaard (Southampton)

Danskeren fik genvalg på trods af sin store fejl i sidste runde. Han var med til at sikre Southampton en 3-2-sejr på hjemmebane mod Arsenal.

Kenneth Zohore (Cardiff)

Var tilbage efter en skade, men han så hele kampen mod Watford fra bænken.

Mathias “Zanka” Jørgensen (Huddersfield)

Huddersfield dominerede stort mod Newcastle, men Salomon Rondon endte med at blive kampens eneste målscorer, og i forbindelse med målet blev Mathias ”Zanka” Jørgensen overspillet.

Jonas Lössl (Huddersfield)

Var chanceløs ved Salomon Rondons scoring, men ellers spillede den danske målmand en god kamp.

Philip Billing (Huddersfield)

Midtbanespilleren var i action gennem hele kampen, og han præsterede ganske godt, men han kunne alligevel ikke forhindre Newcastle i at tage sejren.