Ugens danskertjek: Ingen spilletid og fuld spilletid

Af Morten Bruun Jørgensen
25.09.2018 Kl. 11:12
Her på PLBOLD er vi glade for, at der er så mange danskere i Premier League, og dem følger vi ekstra tæt. Her er denne uges danskertjek.

Pierre-Emile Højbjerg (Southampton)

Efter to runder i træk, hvor midtbanespilleren kom på måltavlen, blev det hverdag igen mod Liverpool. Det blev dog igen tydeligt, at han er en af del Mark Hughes’ foretrukne, da han spillede hele kampen mod the Reds, hvor det blev til et 3-0-nederlag.

Andreas Christensen (Chelsea)

Efter at have spillet i torsdagens Europa League-kamp mod PAOK var der intet spor af Andreas Christensen i truppen mod West Ham, og det var ærgerligt, for Antonio Rüdiger udgik med en skade i anden halvleg. I stedet kom Gary Cahill på banen. Han har fortsat ikke fået spilletid i Premier League denne sæson.

Kasper Schmeichel (Leicester)

Efter den forrige kamp mod Bournemouth, hvor landsholdsmålmanden lukkede fire mål ind, var det formentlig bekymrende for ham, da Huddersfield scorede allerede efter blot fem minutter. Det blev dog kun til det ene mål for Leicesters modstander.

Christian Eriksen (Tottenham)

Tottenham havde sine vanskeligheder med Brighton, og især på midtbanen blev der ikke leveret særlig godt. Christian Eriksen havde svært ved at skabe chancer for sig selv og sine medspillere, men han fik alligevel hele kampen.

Anders Lindegaard (Burnley)

I Burnleys storsejr mod Bournemouth var det igen Joe Hart, der vogtede målet, mens Anders Lindegaard slet ikke var med i truppen.

Jannik Vestergaard (Southampton)

Den store forsvarsspiller havde en svær lørdag eftermiddag på Anfield, hvor Liverpools bevægelige offensiv skabte problemer for den ikke særligt hurtige dansker.

Kenneth Zohore (Cardiff)

63 minutter inde i hjemmekampen mod Manchester City blev angriberen sendt på banen i stedet for Danny Ward, men han formåede ikke at gøre nogen forskel for den walisiske klub, som fik ørerne i maskinen og tabte 0-5.

Mathias “Zanka” Jørgensen (Huddersfield)

Udekampen mod Leicester startede glimrende for den danske landsholdsspiller. Han fik således scoret allerede efter fem minutter, men efterfølgende blev han udfordret til det maksimale af Leicesters veloplagte offensiv.

Jonas Lössl (Huddersfield)

Det var en hård dag på kontoret for den tidligere FC Midtjylland-målmand, som tre gange blev passeret af Leicesters spillere.

Philip Billing (Huddersfield)

Seks kampe inde i sæsonen, og den centrale midtbanespiller har fortsat spillet fuld tid for Huddersfield, og mod Liverpool var han også i fokus, hvor det var hans lange indkast, som førte til Mathias ”Zanka” Jørgensens mål. Senere blev han dog også overspillet ganske ofte af Leicesters midtbanespillere.