AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 14:20
Ugens danskertjek: Endelig, endelig, endelig

Her på PLBOLD er vi glade for, at der er så mange danskere i Premier League, og dem følger vi ekstra tæt. Her er denne uges danskertjek.


Pierre-Emile Højbjerg (Southampton)

Anførerbindet sad ikke på midtbanespillerens overarm mod Tottenham, da Steven Davis var med i startopstillingen. Pierre-Emile Højbjerg havde undervejs et flot langskud, som dog blev reddet, og han blev skiftet ud to minutter før tid.

Andreas Christensen (Chelsea)

Endelig, endelig, endelig. Den 22-årige dansker fik sine første minutter i Premier League denne sæson. Desværre endte det med at nederlag mod Wolves, men forsvarsspilleren var et af lyspunkterne i kampen.

Kasper Schmeichel (Leicester)

Landsholdsmålmanden blev testet flittigt mod Fulham, og han formåede heller ikke at holde alle skud ude af målet. Det blev således kun til 1-1 for Leicester på udebane.

Christian Eriksen (Tottenham)

Startede på banen og spillede 79 minutter i 3-1-sejren mod Southampton. Her lagde han op til kampens første mål, som Harry Kane scorede.

Anders Lindegaard (Burnley)

Han var ikke i truppen mod Liverpool.

Jannik Vestergaard (Southampton)

Efter at have spillet den seneste kamp mod Manchester United, var han atter tilbage på bænken, hvor han sad hele kampen mod Tottenham.

Kenneth Zohore (Cardiff)

Er fortsat skadet, og derfor ikke med i truppen mod West Ham.

Mathias “Zanka” Jørgensen (Huddersfield)

Spillede hele kampen i det centrale forsvar. Han blev noteret for en assist til Terence Kongolos scoring efter 38 minutter. Havde sine vanskeligheder med Callum Wilson.

Jonas Lössl (Huddersfield)

Måtte pille bolden ud af netmaskerne to gange i udekampen mod Bournemouth, da Callum Wilson og Ryan Fraser fik scoret for the Cherries. Det var de eneste to skud inden for rammen, som Bournemouth havde.

Philip Billing (Huddersfield)

Midtbanespilleren pådrog sig en advarsel i udekampen mod Bournemouth, og han er derfor i karantæne til næste sæson. Spillede de første 75 minutter i nederlaget.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED