AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 11:42
Ufine metoder: Chelsea-boss anklages for 'spionage'

Chelsea-direktøren, Marina Granovskaia, anklages for at tage ufine metoder i brug ifm. Havertz-handlen.


Marina Granovskaia har i den grad haft travlt i de seneste måneder, og det fortsætter hun med at have de kommende måneder.

Den 45-årige russer spiller en afgørende rolle ved Chelseas transfer og har bl.a. stået for at få Hakim Ziyech og Timo Werner til Stamford Bridge.

Nu prøver hun at få en aftale i hus med Leverkusen, som skal sende Kai Havertz til London-klubben, men det er endnu ikke lykkes at nå til enighed, og hun anklages nu for at tage ufine metoder i brug. Det skriver den tyske avis, BILD.

Avisen erfarer, at hun anklages for at 'spionere' Leverkusen ved at sende flere agenter og andre rådgivere på jagt efter svagheder hos forhandlingsteamet i den tyske klub, som kan være med til sænke prisen på Kai Havertz.

Leverkusen kræver efter sigende £90 millioner for ham, mens Chelsea håber på at kunne ende på en pris, der lyder på £70 millioner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED