AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 22:40
Uenighed: Woodward afslår Fergusons sportsdirektør-forslag

Ed Woodward vil angiveligt ikke modtage råd fra Sir Alex Ferguson, som har forslået, at Steve Walsh skal være sportsdirektør. Det hævder The Mirror.


Manchester United står eftersigende foran en større omstrukturering, efter klubben har fejlet med deres indkøb i løbet af de seneste år. The Red Devils vil angiveligt i højere grad fokusere på at købe unge spillere og udvikle af egne talenter. 

Derfor har der længe været snak om, at Manchester United vil anskaffe sig en sportsdirektør, som kan hjælpe Ole Gunnar Solskjær på transferfronten.

Ifølge Sky Sports har Sir Alex Ferguson her forsøgt at blande sig, da han angiveligt har anbefalet Steve Walsh til stillingen, men ifølge The Mirror har Ed Woodward afslået forslaget. 

Woodward er fast besluttet på, at det skal være en tidligere spiller i klubben, som skal udfylde rollen.

Woodward ønsker at fokuserere på en langsigtet plan for strukturen på førsteholdet, som er centreret om at spotte unge spillere, og her føler Woodward altså, at en tidligere Manchester United-spiller passer til lige netop den rolle. 

The Mirror tilføjer, at Ferguson føler sig såret over at blive frosset ude på Old Trafford. Ferguson var også fortaler for en ansættelse af Mauricio Pochettino, men dette var Woodward heller ikke enig i, og skotten føler ikke, at hans forslag bliver værdsat. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED