AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 16:57
Uenighed om ny kontrakt: Chelsea vil ikke give profil, hvad han vil have

Chelsea og Willian kan ikke blive enige om vilkårene for en ny kontrakt, der lige nu står til at udløbe om et år.


At Chelsea er rigtig glad for at have Willian i truppen, kan ikke længere være nogen overraskelse.

Både sidste sommer og i januar afviste the Blues fra Barcelona på den brasilianske landsholdsspiller, og mandag lød meldingerne igen på, at Chelsea havde afvist et bud på £35 millioner fra Atlético Madrid og Barcelona.

I stedet for at sælge vil Chelsea nemlig gerne have den driblestærke brasilianer til at skrive under på en kontraktforlængelse, men forhandlingerne forløber ikke helt efter planen.

Ifølge London Evening Standard vil Willian have en toårig kontraktforlængelse, men Chelsea er kun villig til at give kantspilleren en etårig kontraktforlængelse, så han vil være i klubben frem til sommeren 2021.

Chelsea har en politik om normalvis kun at give etårige kontrakter til spillere, der er fyldt 30, og i august fylder Willian 31 år. Dog gav Chelsea i sidste måned 32-årige David Luiz en toårig kontraktforlængelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED