AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2020 08:50
Uenighed om kontrakten: Arsenal er klar til at sælge et af sine stortalenter

Arsenal står til at miste Folarin Balogun denne sommer, erfarer David Ornstein for The Athletic.


Arsenal står til at miste et af sine største talenter i form af af den 18-årige angriber Folarin Balogun, som ellers var udråbt til at blive Pierre-Emerick Aubameyangs arvtager.

Det erfarer David Ornstein for The Athletic.

Danske Thomas Frank og Brentford bød £5 på den unge engelske angriber i januar, men da nægtede Arsenal at sælge. Den indstilling har sidenhen ændret sig, for klubben har ikke haft held med at forlænge talentets kontrakt.

Fra på onsdag vil Balogun kun have 12 måneder tilbage på sin kontrakt med Londonklubben, og i stedet for at risikere at miste ham på en fri transfer næste sommer, er klubben nu beredte på at sælge.

Balogun har scoret mål på stribe for Arsenals ungdomshold, men har endnu ikke fået chancen for førsteholdet, hvilket måske har været medvirkende til, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED