Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 08:40
Uenighed mellem Carragher og Neville: 'Ronaldo er den bedste spiller nogensinde'

Jamie Carragher og Gary Neville kunne ikke helt nå til enighed om, hvem der er den bedste fodboldspiller nogensinde.


Jamie Carragher og Gary Neville gæstede i går aftes studiet hos Sky Sports.

- Jeg har egentlig altid ignoreret spørgsmålet om, hvem der er bedst mellem Ronaldo og Messi. Det er lidt fantasti, og vi skal nyde dem begge. I dag blev jeg spurgt i taxaen om, hvem jeg ville vælge, hvis jeg skulle udpege den største spiller nogensinde. Det vil være Cristiano Ronaldo. Jeg mener, han er den største spiller i fodboldens historie - og jeg er ikke farvet her. 

- Messi er en latterligt god spiller, som har scoret et hav af mål. Det er meget ligesom Ronaldo, hvis man ser på stats, hvis man ser væk fra mål med den dårlige ben, hovedstød og straffespark. Derfor mener jeg, at Ronaldo er mere komplet på de vigtige tidspunkter i kampene. Det, der også gør, at jeg hælder til Ronaldo, er statistikkerne i landsholdsregi, mål og fem Champions League-titler med hold, som har været dårligere end de hold, som Lionel Messi har været på.

Sådan lyder det fra Gary Neville, men Jamie Carragher er ikke helt enig. 

- Ronaldo er ikke den bedste nogensinde. Det er hans gode ven, Lionel Messi. Det er ligemeget, hvordan bolden går i mål. Messi har scoret flere mål end Ronaldo. Messi er også playmaker. Han kan styre en kamp. Det kan Ronaldo ikke. 

- Hvis man snakker om, hvem man vil have ind på banen som indskifter og afgøre kampen, så har Messi scoret flere mål som indskifter, så det holder ikke, hvad du siger. 

- Ronaldo gør ting, som man har set andre spillere gøre. Messi gør ting, som man aldrig har set før. Jeg synes, at du (Neville, red.) er blevet revet lidt med af Ronaldo, lyder det fra Jamie Carragher. 

DELTAG I VORES KONKURRENCE OM FIFA 22 HER:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE