Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:04:2021 14:22
UEFA truer: Måske spilles semifinale mellem Chelsea og Real Madrid ikke

Aleksander Ceferin vil ikke helt udelukke, at semifinalen mellem Chelsea og Real Madrid i næste uge kan blive afvist.


UEFA har varslet, at "The Dirty Dozen" -  De 12 klubber, der var involveret i Super League-planlægningen - vil blive ramt af sanktioner. I værste fald kan Chelsea og Real Madrid allerede blive ramt i næste uge, for UEFA-præsident Aleksander Ceferin truer med potentielt at afblæse opgøret mellem de to udbryderklubber.

- Der er en relativt lille chance for, at kampen i næste uge ikke bliver spillet. Men ting kan se meget anderledes ud i fremtiden, fortæller Ceferin denne torsdag ifølge Daily Mirror.

Som den slovenske UEFA-præsident også selv indikerer, er det besværligt for UEFA at stoppe den igangværende turnering eller kampen mellem Chelsea og Real Madrid, fordi indehaverne af tv-rettighederne med stor sandsynlighed vil komme efter det europæiske fodboldforbund.

- De er heldige med, at sæsonen allerede er begyndt, så broadcasters kan komme efter os med brud på kontrakten, hvis vi ikke spiller semifinalerne, siger Ceferin.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED