Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 15:00
UEFA-præsident med bizart svar til Jürgen Klopp

UEFAs præsident, Aleksander Ceferin, er kommet med et noget bizart svar til Jürgen Klopps kritik.


Jürgen Klopp er bekymret på spillernes vegne som følge af et tætpakket kampprogram, men UEFA-præsident, Aleksander Ceferin, har gjort det klart, at han bestemt ikke deler holdning med den 55-årige tysker.
 
Det gør han i et bizart interview, som er blevet citeret af Daily Mirror. Her fortæller Ceferin blandt andet, at det kun er fabriksarbejdere, som har ret til at beklage sig.
 
Klopp er især kritisk overfor Nations League-turneringen, som ifølge tyskeren blot er ekstra fyld ovenpå en fysisk krævende sæson for The Reds.
 
- Det er altid nemt at angribe FIFA og UEFA, men én ting er sikker. Hvis man spiller mindre, tjener man færre penge, siger sloveneren ifølge Daily Mirror.
 
- De, der burde beklage sig, er de fabriksarbejdere, som tjener 1000 euro (7.500 kroner) om måneden.
 
- Alle ønsker flere pokalkampe, men der er ikke nogen, der stiller noget til gengæld. Klubberne ønskede 10 kampe i Champions League-gruppespillet. De får otte, og det er det rigtige antal. 
 
- De hjemlige ligaer burde have 18 klubber, men ligapræsidenterne er ikke enige. De burde forstå, at to hjemlige pokalturneringer er for mange, lyder det fra sloveneren.
 
I den forgangne sæson blev det til i alt 63 kampe for Liverpool, der frem mod slutningen af sæsonen stadig var i spil til en historisk quadruple. Dertil kommer der landskampe oveni for store dele af truppen.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE