AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 12:50
UEFA-præsident efter Europa League-finale i Baku: Engelske klubber hjælper ikke sig selv

UEFA-præsident Aleksander Ceferin siger, at engelske klubber ikke hjælper sig selv i med at blive populære i europæisk fodbold, når de brokker sig.


Billet- og rejseproblemer var en stor del af optakten til Europa League-finalen mellem Arsenal og Chelsea 29. maj i Baku, Aserbajdsjan.

8850 km skulle Arsenal- og Chelsea-fans rejse for at komme fra London til Baku for at opleve deres to hold i en stor europæisk finale.

Samtidig måtte Arsenal-spilleren Henrikh Mkhitaryan opgive at tage med holdet til Baku, da han, som armener, ikke kunne føle sig sikker i Aserbajdsjan.

På Oxford University fredag langede UEFA-præsident Aleksander Ceferin ud efter de engelske klubber for deres måde at håndtere valget af spilested.

- Hver gang vi har engelske klubber, hver gang vi har klager, så hjælper de ikke sig selv med at blive populære i europæisk fodbold, sagde Ceferin ifølge Sky Sports.

- Hvis nogen spørger mig, hvorfor vi spillede i Baku: Mennesker lever der, homosapiens lever der.

- Hvis to aserbajdsjanske hold spillede i London, ville ingen klage. De ville komme og spille uden problemer.

- Vi besluttede for halvandet år siden at spille i Baku, som har et moderne stadion med 70.000 pladser. Jeg tror kun, at der er ét stadion i England, der er større.

Aleksander Ceferin, der blev genvalgt i januar for en ny 4-årig periode, har insisteret på, at Baku fortsat vil være vært ved EM i 2020 på trods af problemerne fra denne sæsons Europa League-finale.

- Vi bliver nødt til at udvikle fodbolden alle steder, ikke bare i England og Tyskland, sagde præsidenten til sidst.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED