AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2020 09:33
Udskød handlen: United forspildte chancen for at købe Bayern-stjerne for 17 millioner

Manchester United kunne have købt Alphonso Davies billigt for få år siden.


Manchester United missede chancen for at signe Bayern Münchens frembrusende stjerne Alphonso Davies for 17 millioner kroner i 2017.

Det skriver The Times.

Den 19-årige venstreback imponerede senest i Champions League-sejren over Chelsea, hvor han spillede en stor rolle i nedlæggelsen af Premier League-storholdet på Stamford Bridge.

Davies skiftede sidste år fra Vancouver Whitecaps til Bayern München for £11,6 millioner, men det kunne være gået helt anderledes, havde Manchester United ikke nølet, da det virkeligt gjaldt.

For klubbens scouts var blandt de første til at spotte den lynhurtige canadier, som fik sin debut i MLS allerede som 15-årig.

Manchester United var også næsten parate til at signe Davies for £2 millioner - de føromtalte 17 millioner kroner - i 2017, men ønskede, at den i dag omskolede venstreback brugte to uger på prøvetræning for klubben.

Det nægtede Vancouver Whitecaps, og Manchester United fik derefter ikke fulgt ordentligt op på handlen, hvilket gav Bayern München chancen for at springe til og kapre skiftet.

Davies er i dag €40 millioner værd ifølge Transfermarkts konservative skøn.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED