AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 15:22
Udskældt Chelsea-profil har ikke planer om at smutte

Jorginho har ikke planer om at skulle forlade Chelsea – heller ikke hvis Maurizio Sarri smutter fra London-klubben.


Der er formentlig én rigtig god grund til, at Chelsea formåede at købe Jorginho i Napoli for næsen af Manchester City sidste sommer.

Maurizio Sarri.

Den italienske manager var blevet præsenteret som ny mand i spidsen for Chelsea, og han var meget opsat på at overføre sin spillestil til the Blues hurtigst muligt, og til det skulle han bruge Jorginho, som havde været en nøglespiller i Napoli.

Fra første dag fik Jorginho også en stor rolle på Chelsea-mandskabet som den dybe playmaker, men italieneren er efter en god start i klubben blevet kritiseret ganske heftigt for sine præstationer gennem sæsonen.

Alligevel pønser han dog slet ikke på at skulle søge væk fra Chelsea, også selvom Maurizio Sarri måske er på vej væk fra klubben.

- Jeg har fire år tilbage af min kontrakt. Jeg ser dette som en meget positiv sæson. Det er kun naturligt, at der i en klub som Chelsea, vil være alt det pres. Der vil altid være kritik, men jeg er forblevet rolig og afslappet. Jeg vil altid have noget nyt at lære, og jeg har set stabil vækst gennem sæsonen, siger midtbanespilleren til London Evening Standard.

Jorginho var i denne sæson den spiller, som har løbet flest kilometer for Chelsea, hvor han overgik N’Golo Kanté og Cesar Azpilicueta, der var henholdsvis nummer to og tre på listen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED