AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 22:22
Udskældt Chelsea-målmand: Vi kommer til at kæmpe med om Premier League-titlen

Chelseas målmand Kepa Arrizabalaga er sikker på, at Chelsea kommer til at kæmpe med om Premier League-titlen i den nære fremtid.


Før Chelseas nederlag til West Ham onsdag aften havde klubben vundet sine seneste fem opgør i alle turneringer – en form der har givet en nominering til Chelseas manager Frank Lampard som månedens manager i Premier League.

Deres forrygende form, spillestil og allerede meget aktive ageren i sommerens transfervinduer har fået flere til at spekulere i, om Chelsea er mesterskabskandidater allerede i næste sæson, og altså også deres egen målmand.

- Lad os håbe, at vi om et års tid snakker om, at vi er kandidater til at udfordre Liverpool og Manchester City, sagde Kepa Arrizabalaga til Sky Sports.

- Vi har en stærk trup og en fremragende manager. Vi kan ikke benægte hullet til de to i point, men jeg er sikker på, at vi kan lukke det hul i næste sæson.

- Vi ved, at vi skal forbedre os, men det er et håb, vi alle har. Vi har selvtilliden til at tro, at det er muligt.

Kepa er den dyreste målmand i historien, men hans form var ikke god i starten af året, hvorfor han blev degraderet til andenmålmand bagefter den aldrende Willy Caballero i januar og februar, men har igen fundet plads blandt Frank Lampards udvalgte.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED