AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:06:2019 17:52
Udsalget i Ajax fortsætter: Neres vil til Premier League

Premier League bliver formentligt en væver kantspiller rigere fra næste sæson. Brasilianske David Neres ønsker i hvert fald at gøre sit indtog i Premier League.


Ajax havde som bekendt en forrygende sidste sæson, hvor det blev til en semifinaleplads i Champions League og et nationalt mesterskab.

Holdet, der red på en bølge i sidste sæson, er dog formentligt ikke til at kende næste år, da flere profiler smutter. En af dem som højst sandsynligt drager videre er David Neres, og destinationen for Neres stop kan meget vel hedde England og Premier League.

- Selvfølgelig er Premier League interessant for mig. Det er den bedste liga i verdenen, og jeg har altid ønsket at spille der, siger Neres ifølge Liverpool Echo.

Den 22-årige brasilianer kan angiveligt hentes for omkring 40 millioner pund, og det beløb har på ingen måde afskrækket flere af Premier League-klubberne, der har set sig meget varme på den hurtige kantspiller.

Neres scorede i sidste sæson 12 mål på tværs af alle turneringer for Ajax. Næste sæson er det med stor sandsylighed en Premier League-klub, der får gavn af Neres mål.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED