AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:06:2019 11:20
Udrensningen er startet: Real Madrid vil sælge 15 spillere

Real Madrid er klar til at sælge 15 spillere denne sommer - mon nogle er på vej til Premier League?


Real Madrid har i den grad været aktive i dette transferkøb med nye signings for flere milliarder kroner, som bl.a. inkluderer Eden Hazard, Luka Jovic og Rodrygo.

De har nu 36 spillere i førsteholdstruppen, og de kan ikke registrere dem alle, og derfor er de nødsaget til at sælge ud.

Real Madrid har ifølge GOAL i sinde at sælge 15 spillere, og udrensningen er allerede startet med salget af Marcos Llorente til Atletico Madrid.

Af de store navne vil Zinedine Zidan skille sig af med Gareth Bale, Isco, James Rodriguez, Theo Hernandez, Keylor Navas, Dani Ceballos og Mateo Kovacic.

Derudover vil Real Madrid-træneren også af med sin søn, Luca Zidane, der meldes på vej til fransk fodbold.

De resterende seks spillere, som Los Blancos vil af med, er Raul de Tomas, Sergio Reguilon, Jesus Vallejo, Martin Ødegaard, Borja Mayoral og Brahim Diaz.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED