Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 10:54
Udrensning hos Wolverhampton: Tre profiler er sat til salg

Wolverhampton er klar til at sælge flere af deres profiler, melder Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast.


Nuno Espírito Santo skal ikke forvente det store transferbudget til sommer. 

Ifølge Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast er midlerne fra ejerne begrænset til næste transfervindue. 

Derfor er klubben nødsaget til at sælge ud, hvis Nuno Espírito Santo ønsker penge til at hente sine transfermål, og de er angiveligt villige til at lytte på tilbud på tre af holdets profiler. Det fortæller Duncan Castles.

- Mine kilder siger, at de er klar til at sælge Pedro Neto, hvis de kan få en god pris. Det er ikke kun ham, der er til salg. Det samme er Ruben Neves og Adama Traore, siger Duncan Castles til The Transfer Window Podcast.

- Det er de tre spillere, som muligvis har den største markedsværdi, og dem vil de forsøge at sælge for at finansiere andre transfers, lyder det fra Duncan Castles.

Pedro Neto har en markedsværdi på €35 millioner hos Transfermarkt, og det samme har Adama Traore, mens Ruben Neves' lyder på €50 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED