AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 17:58
Udmelding: Dortmund reagerer på fest-optagelser af Sancho i England

Jadon Sancho blev i går spottet via videomateriale at have været ude at feste i England kort tid før begyndelsen af pre season i Dortmund.


Den engelske rygtebørs boomede i går, da videomateriale af en dansende og beruset Jadon Sancho dukkede op. Lokationen var til mange Premier League-fans' nysgerrighed England.

Nu har Dortmund kommenteret på situationen med en officiel udmelding.

Det ser ud til, at Sancho slipper for at få ørene i maskinen, da han ikke har overtrådt nogen regler og blot er i England som del af sin ferie.

Det udtaler Dortmunds direktør for medie og kommunikation Sascha Fligge.

- Det er normalt og fint, at spillere tager hjem før en træningslejr, hvis det ikke er risikabelt. Det samme gælder for Jadon Sancho.

- Fra vores perspektiv og fra, hvad vi indtil videre er blevet vist af videomateriale, er der ikke foregået nogen overtrædelser.

Spekulationerne har naturligvis gået på, om Sancho er tilbage i England for at forhandle med en ny klub, men det virker Dortmund omvendt ikke særlig nervøse for.

Dortmunds pre season sparkes i gang på onsdag, hvor Sancho forventes at være tilbage sammen med resten af holdet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED