AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2020 22:29
Udlejet City-spanier droppede Barca: Derfor valgte jeg Leipzig

Manchester City-spanieren tøvede ikke et sekund med at fravælge Barcelona fremfor tyske RB Leipzig.


Det blev tidligere på sommeren officielt, at City-backen Angelino skal tørne ud for RB Leipzig i den kommende sæson som følge af et succesfuldt ophold hos de energiske tyrer over foråret.

Men Leipzig var ikke spanierens eneste mulighed - faktisk var selveste FC Barcelona også på banen, hvilket back-spilleren afslørede i et interview med Sport Bild.

- Det er altid rart at høre, at en så stor klub som Barcelona ville have mig, lyder det indledende fra Angelino, før han forklarer sin endelige beslutning.

- Jeg havde dog allerede besluttet mig på forhånd; Det skulle blive RB Leipzig, lige meget, hvilken anden klub der ellers viste interesse. Leipzig passer perfekt til mig, ligeledes gør deres store ambitioner. Jeg er nøjagtigt lige så sulten, som klubben er.

- Træneren (Julian Nagelsmann red.) var en stor faktor i min beslutning. Jeg var fra starten af meget betaget af hans filosofi og måde at ville spille på. Vi har et godt forhold, og han fortalte mig regelmæssigt, at det var vigtigt for ham og klubben, at jeg blev. Det er vigtigt for en spiller at vide, at man er nyttig, og det sådan, at jeg har følt det fra dag et.

Angelino, der almindeligvis optræder på venstre wing back, har allerede optrådt 19 gange for Leipzig, hvori han blandt andet har bidraget med en enkel scoring og fem assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED