AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2020 19:41
Udfordring: Her er 5 challenges i Football Manager 2020

Vi har lavet nogle Football Manager-challenges, mens bolden ligger stille i Premier League.


Er du klar på en FM-udfordring til dig selv? Test dig selv af og dine skills i det velkendte spil med en af nedestående challenges:

Mesterskab med transferlimit

Vælg et Big 6-hold (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United eller Tottenham) og vind Premier League inden for to sæsoner - MEN du må kun købe to spillere pr. sæson.

2 x oprykning

Overtag et hold i League One, og på to sæsoner skal du være i Premier League. Det kræver altså en oprykning til Championship, og i den efterfølgende sæson skal turen gå til Premier League. 

Underdogs i top fire

Leicester leverede en sensation i 2015/16-sæsonen, da de vandt Premier League. I denne sæson overrasker de også og er godt på vej til at kvalificere sig til Champions League gennem en top fire-placering i ligaen. Kan du gøre det samme med et hold, som ikke er en af Big Six-klubberne?

Invincibles

Hvis det ikke havde været for Watford, så havde Liverpool fortsat været ubesejret i denne sæson, men sådan gik det ikke. Det er stadig kun Arsenal, der har formået at gå ubesjret igennem en sæson, men måske kan du formå at gøre det samme i Football Manager?

The Treble

Manchester United formåede at gøre det i 1999, men siden da er det ikke blevet gjort af et engelsk hold. Du skal vinde Premier League, FA Cup'en og Champions League på én sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED